BitMiner ile Para kazanma (Garanti)

BitMiner ile Para kazanma (Garanti)



BitMiner - free and simple next generation Bitcoin mining software

Öncelikle BitCoins Kazanacağımız İçin BTC (Bitcoins) Kurunu Bi inceleyelim..


Bitminer.io Bitcoin Kazanma

Bitminer.io sitesi internetten para kazanma amacıyla kurulmuş bir Bitcoin musluk sitesidir. Site kullanıcılarına Satoshi toplamlarıyla Bitcoin dağıtımı yapmaktadır. Bizimde geçtiğimiz günlerde kayıt olduğumuz Bitminer.io sitesi için ödeme alt limitine ulaştığımızı mutlulukla belirtmek istiyorum, şimdi ödeme yapıp yapmayacağını direkt kontrol etmek amacıyla adım adım kazancımızı bitcoin cüzdanımıza yollamak için işlemlerimize başlayacağız bununla birlikte ödeme bir diğer amacımız ödeme alt limitine ulaşan fakat kazancını nasıl hesabına yollayacağını bilmeyen bitminer.io kullanıcılarını bilgilendirmek.

Bitminer.io Bitcoin Çekme
Öncelikle hesabımıza giriş yapıyoruz, herhangi bir şifreye gerek yok sadece bitcoin cüzdan kodunuzu buraya yazarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Withdraw diyerek işlemimize devam ediyoruz.
En az 0.005 Bitcoin olmak üzere dilediğiniz miktarı yazarak devam ediyor ve Confirm’e basıyoruz.
Ve ödeme talebimizi siteye gönderdik bakalım olumlu dönüş olacak mı, biz siteye herhangi bir yatırım yapmadan ödeme talebinde bulunduk bakalım ödememizi yapacaklar mı sabırla bekleyeceğiz. Ödemesini alan çok sayıda insan var ve bunu sitenin Payouts bölümünde bulmanız mümkün. Bu zamana kadar çok yüksek miktarda Bitcoin dağıtan bu site umarım bizlerin kazancını da göz ardı etmez.

  • Siteye Gitmek İçin Tıklayın.
  • Minimum Ödeme : 0.005 BTC
  • Ödeme Yöntemi : Bitcoin

BitMiner ile Para kazanma (Garanti) BitMiner ile Para kazanma (Garanti) Reviewed by Melikşah Ünüvar on Nisan 22, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Unuvar.blogspot.com.tr. Blogger tarafından desteklenmektedir.